Legendarische 2-4 BST-trip Hamburg op 6 en 7 september 2019 - 09-09-2019
 

Nieuws

Legendarische 2-4 BST-trip Hamburg op 6 en 7 september 201909-09-2019

Legendarische 2-4 BST-trip Hamburg op 6 en 7 september 2019

Op 6 september jl. vertrok de BST, aangevuld met enthousiaste Tubantianen, naar Hamburg voor de wedstrijd Duitsland - Nederland.


We vertrokken rond 9:30 uur al uit Hengelo en voor ons gevoel best wel vroeg. Om kort voorbij de grens al van de snelweg te worden gehaald voor een grootscheepse controle.

Door naar Hamburg, waar wij op tijd en relaxed bij ons hotel arriveerden. Na wat opfrissing op de kamer en in de bar, op ons gemak nar het stadion. Daar scoorden wij al op voorhand de aansluiting op de vele biertjes in de bus. Met een goede currywurst natuurlijk.

De thuisblijvers hebben een legendarische wedstrijd én nacht gemist!

Thuis voor de buis is het allemaal anders. De sfeer, het gevoel, de 'verbinding' met de Duitsers, de eerste domper en daarna alleen maar feest.

Wat was het een top avond in het Volkspark Stadion in Hamburg. Hoe Nederlanders feest vieren, daar zijn en blijven Duitsers jaloers op. Op het stadion ging het feest door, tot in de kleine uurtjes in het centrum van Hamburg.

Geweldig dat Carpartas Tours ons ophaalde en in het centrum wilde afzetten. Dat hadden de meesten anders niet gered ;-).

Helaas zijn daar geen foto's van gemaakt, maar daar zal iedereen wel begrip voor hebben.

Kort en goed.
De achterblijvers hebben een onvergetelijke BST-uitje gemist.

 
 
 

ACTIVITEITEN

VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 SEPTEMBER, DUITSLAND VS. NEDERLAND KWALIFICATIEWEDSTRIJD - 01-07-2019
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september, Duitsland vs. Nederland kwalificatiewedstrijd ----------- Klik hier en lees het volledige verslag van deze onvergetelijke BST activiteit -----------   VOL = VOL! 40 kaarten voor BST leden. Programma: Vrijdag 6...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl