Banner 8
Tubanten actie
Banner 10
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Banner 9
Nieuwbouw
Banner 4
test
Banner 2
test
Banner 1
test
Banner 6
test
Banner 5
test
Banner 7
test
 

Leden

Kosterink Zweerink Accountants & Adviseurs

KosterinkZweerink onderneemt samen met u

Als ondernemer doet u uw best voor uw klanten. U probeert ze op alle vlakken zo goed mogelijk van dienst te zijn. Valt iets buiten uw vakgebied, laat u het uitzoeken door specialisten zodat uw klant toch tevreden is over uw diensten. KosterinkZweerink doet het niet anders!

Welke vraag of welk probleem u ook heeft op het gebied van accountancy, bij ons kunt u terecht. KosterinkZweerink verdiept zich niet alleen in cliënten, maar ook in de branche waarin zij werken. Wij kennen de valkuilen en de zakelijke mogelijkheden in uw branche. Daardoor adviseren wij u accuraat en bieden we oplossingen op maat. Op financieel, administratief, fiscaal én juridisch terrein.

Wij weten ook dat als er een vraag of probleem is, van ons snel een (re)actie verwacht wordt. Doordat u bij ons online 24/7 inzicht heeft in uw administratie en alle informatie up-to-date is, kunnen wij meteen met u meekijken. Vaak zitten we letterlijk naast u omdat we weten dat persoonlijk contact het prettigst werken is; altijd met dezelfde contactpersoon die op de hoogte is van de situatie in uw bedrijf, of u nu zzp-er bent of eigenaar van een onderneming met personeel.

KosterinkZweerink is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en staat naast u bij belangrijke zakelijke beslissingen.

Op de medewerkers van KosterinkZweerink kunt u rekenen; aan ons heeft u een sterke zakelijke sparringpartner die met u meedenkt!