Banner 8
Tubanten actie
Banner 10
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Banner 9
Nieuwbouw
Banner 4
test
Banner 2
test
Banner 1
test
Banner 6
test
Banner 5
test
Banner 7
test
 

Leden

Buro Fons Nijland BV

Buro Fons Nijland staat voor een passend en eigentijds ontwerp.

Vormgeving van een gebouw is iets dat je als ontwerper naar je toe probeert te trekken; als een soort stempel waarin je de ontwerper herkent. Buro Fons Nijland heeft een brede kennis op het gebied van bouwtechniek en bouwmethodiek en zijn stempel, na zevenentwintig jaar ervaring in de Twentse bouwwereld, inmiddels wel gedrukt.

Om een zo optimaal mogelijk ontwerpvoorstel te kunnen maken, is goed luisteren naar de klant een allereerste vereiste. De ideeën ontstaan aan de hand van het programma van eisen en worden later verder uitgewerkt tezamen met gespecialiseerde adviseurs, constructeurs en interieur- en landschapsarchitecten.

In het lichte pand aan de Bornsestraat wordt ruim tijd genomen om ieder project op een unieke manier te ontwikkelen, waarbij kwaliteit, uitstraling en functionaliteit van het gebouw altijd de belangrijkste uitgangspunten zijn. Daarnaast wordt gelet op eigenheid, expressiviteit en emotie. Er wordt bij voorkeur gewerkt met duurzame materialen zoals beton, zink, riet en hout, die samen een natuurlijke uitstraling geven aan het pand.

leder project vraagt om een eigen invulling en is altijd op maat gesneden. Zo heeft Buro Fons Nijland in de loop der tijd al veel prachtige panden mogen realiseren waar hij best een beetje trots op is!

"Creativiteit leer je niet op school, die heb je meegekregen bij je geboorte. Het zit in je vingers of niet."

 
 
 

ACTIVITEITEN

VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 SEPTEMBER, DUITSLAND VS. NEDERLAND KWALIFICATIEWEDSTRIJD - 01-07-2019
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september, Duitsland vs. Nederland kwalificatiewedstrijd ----------- Klik hier en lees het volledige verslag van deze onvergetelijke BST activiteit -----------   VOL = VOL! 40 kaarten voor BST leden. Programma: Vrijdag 6...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl