Banner 8
Tubanten actie
Banner 10
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Banner 9
Nieuwbouw
Banner 4
test
Banner 2
test
Banner 1
test
Banner 6
test
Banner 5
test
Banner 7
test
 

Leden

BetaGuard BV

Goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme

Het BetaGuard inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een basisstation met verschillende detectie-zones. Alle onderdelen van het beveiligingssysteem communiceren volledig draadloos met elkaar. Hierdoor zijn ze dus overal inzetbaar, ook daar waar geen stroom of telefonieaansluiting aanwezig is. De enorme reikwijdte van het basisstation tot aan de detectoren en de gigantische hoeveelheid uitleesbare detectiepunten die aan te sluiten zijn, maken het BetaGuard systeem uiterst flexibel. Het kan volledig volgens de wens van de klant worden ingericht en telkens worden aangepast aan iedere gewijzigde situatie.

Brand- en ontruimingssystemen

Het BetaGuard brand- en ontruimingssysteem zorgt voor een snelle en effectieve beveiliging van uw personeel in gevaarlijke situaties. Wij leveren twee verschillende soorten alarmsystemen om uw locatie te kunnen beveiligen tegen brand en om snel te kunnen evacueren. De eerste mogelijkheid is om te kiezen voor een rookmelder, die zowel hitte als rookontwikkeling detecteert en automatisch een ontruimingsalarm activeert. De tweede mogelijkheid is om te kiezen voor een handgestuurd alarm. Kortom, een beproefde oplossing om te voldoen aan eisen en continuering van richtlijnen voor persoonlijke veiligheid en alarmering.

Toegangscontrole

Op het gebied van toegangscontrole is BetaGuard onderscheidend in de markt. BetaGuard biedt een compleet pakket van diverse toegangscontrolesystemen, zoals slagbomen, schuifpoorten, tourniquets en portiers diensten in combinatie met ons BetaVisit systeem. Hiermee wordt het betreden van onbevoegden op uw locatie voorkomen en bieden we u tevens een managementinformatie systeem.

 
 
 

ACTIVITEITEN

VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 SEPTEMBER, DUITSLAND VS. NEDERLAND KWALIFICATIEWEDSTRIJD - 01-07-2019
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september, Duitsland vs. Nederland kwalificatiewedstrijd ----------- Klik hier en lees het volledige verslag van deze onvergetelijke BST activiteit -----------   VOL = VOL! 40 kaarten voor BST leden. Programma: Vrijdag 6...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl