Banner 8
Tubanten actie
Banner 10
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Banner 9
Nieuwbouw
Banner 4
test
Banner 2
test
Banner 1
test
Banner 6
test
Banner 5
test
Banner 7
test
 

Leden

Aannemersbedrijf Steggink

Aannemersbedrijf Steggink is een bouwbedrijf gevestigd in het Overijsselse Hengelo. Wij houden ons bezig met eigenlijk alle soorten binnen de bouw, variërend van nieuwbouw tot verbouw voor zowel grote als kleine klanten. Met een bedrijfsgeschiedenis van bijna 80 jaar weten wij hoe de wensen van de klant omgezet kunnen worden in werkelijkheid. Met een persoonlijke, betrouwbare aanpak proberen wij ieder project succesvol af te ronden. Onze mensen zijn goed opgeleid, eerlijk en nemen verantwoordelijkheid; een goede formule voor kwaliteit en succes.

Aannemersbedrijf Steggink neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met kennis- en adviescentrum Fundeon en opleidingsbedrijf SSB om studenten de kans te geven om zich verder te ontwikkelen als timmerman of metselaar. Met onze certificering als erkend leerbedrijf, en de daarbij horende leermeesters worden de metselaars en timmermannen in spe op een goede manier opgeleid.
Bij de inkoop van hout en papier producten wordt er gelet op het FSC keurmerk. Hierbij moet gezegd worden dat aannemersbedrijf Steggink geen officiele partner van FSC is, maar dat onze leveranciers dit wel zijn. Wij zijn van mening dat er op een verantwoorde manier met bosbeheer moet worden omgegaan om zo de natuur te beschermen en de lokale bevolking te helpen.
Naast maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft aannemersbedrijf Steggink ook een hoge betrokkenheid met sport in Twente. Er wordt onder andere gesponsord bij Hockey Club Twente, Tennisvereniging Timmersweide en voetbalverenigingen Hvv-Tubantia en Achilles ’12. Naast de sportieve betrokkenheid wordt ook de Nederlandse Hartstichting gesteund.

Aannemersbedrijf Steggink werkt samen met of is aangesloten bij:

 

Onze vaste samenwerkingspartners zijn:

Bureau Fons Nijland – www.fonsnijland.nl
Olde Kalter Hengelo – www.oldekalter-hgl.nl

 
 
 

ACTIVITEITEN

Vrijdag 10 mei, Ontbijtbijeenkomst Clubhuis Tubantia - 15-02-2019
Op verzoek van diverse BST leden organiseren we op 10 mei a.s. een ontbijtsessie in de “Business Lounge”van het clubhuis van HVV Tubantia. Naast een heerlijk ontbijt  is het ook met name de bedoeling dat we elkaar als BST leden nog wat beter...
Zondag 2 juni 2019, BST&JOH Bavaria Toertocht bolletje-pijltje - 14-02-2019
Zondag 2 juni 2019 JOH & BST Bavaria Toertocht bolletje-pijltje

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl