Banner 8
Tubanten actie
Banner 10
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Banner 9
Nieuwbouw
Banner 4
test
Banner 2
test
Banner 1
test
Banner 6
test
Banner 5
test
Banner 7
test
 

OVER BST

De BST is de ontmoetingsplaats voor ondernemers uit Hengelo en omstreken die voetbal en speciaal Tubantia een warm hart toedragen. Het motto 'elkaar de bal toespelen voor en door ondernemers', dat is een van de belangrijkste drijfveren van de BST.

Onze doelstelling is tweeledig. Enerzijds willen de BST leden HVV Tubantia een substantiële financiële basis verschaffen om sportstimulering en sportprestaties te bevorderen voor alle doelgroepen. Anderzijds wil de BST het de aangesloten ondernemers zo eenvoudig mogelijk maken andere ondernemers te ontmoeten zodat er uiteindelijk zaken met elkaar gedaan kunnen worden.

Van de bijdrage van € 600,- per jaar gaat er jaarlijks € 350,- naar HVV Tubantia. De overige € 250,- wordt jaarlijks volledig gebruikt voor het deelnemen aan BST-activiteiten, bedrijfsbezoeken en andere unieke dagen.

De huidige groep ondernemers is actief, de opkomst bij evenementen is hoog. Ondernemers onderling stimuleren elkaar zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij activiteiten. Dat versterkt de onderlinge band en de mogelijkheid ook de zakelijke doeleinden te realiseren.

Doelstelling is de BST-bus met 65 betrokken ondernemers 'vol' te krijgen. De BST ondersteunt HVV Tubantia elk jaar door een gift in de vorm van een geldbedrag, bestemd voor een bepaalde aanschaf.

 
 
 

ACTIVITEITEN

VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 SEPTEMBER, DUITSLAND VS. NEDERLAND KWALIFICATIEWEDSTRIJD - 01-07-2019
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september, Duitsland vs. Nederland kwalificatiewedstrijd ----------- Klik hier en lees het volledige verslag van deze onvergetelijke BST activiteit -----------   VOL = VOL! 40 kaarten voor BST leden. Programma: Vrijdag 6...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl