Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

OAMKB Twente Omdenkende Accountants

Accountancy kan écht anders

Samen kijken we vooruit

➞ OAMKB Twente staat voor Omdenkende Accountants voor het MKB in de regio Twente.

➞ Automatisering is hét ingrediënt, onze gouden troef, dat ons in staat stelt onze accountantsdiensten op een innovatieve, slimme en snelle manier uit te voeren. OAMKB Twente is dé meest innovatieve online accountant en financieel adviseur voor de regio Hengelo, Enschede en Almelo. Onze accountantsdiensten en jouw online administratie doen wij nét even anders. Wij denken om.

➞ Online en automatiseren zit ons in het DNA en het geeft ons tijd om met jou te sparren. We geven je real-time inzicht in je cijfers tegen een vast maandtarief. Je kunt altijd online je actuele financiële situatie bekijken met onze handige en slimme ‘digitale archiefkast’ die voor jou altijd en overal beschikbaar is. Op desktop, tablet en smartphone. Je bespaart kosten en tijd en creëert ruimte voor jouw core business. Met andere woorden: we ontzorgen volledig.

➞ OAMKB Twente is een onderdeel van de landelijke organisatie OAMKB van accountants, administrateurs, fiscalisten, adviseurs en marketeers die een gezamenlijk doel hebben: MKB ondernemers succesvoller laten ondernemen. 

Alles op een rijtje:
✔ Professionele partner
✔ Voorstander van automatiseren
✔ Slim online
✔ 24/7
✔ Vaste maandprijs

Klinken onze online oplossingen als muziek in de oren? Bel ons dan op 074-7601800 of mail naar info@oamkbtwente.nl.

 
 
 

ACTIVITEITEN

15 februari 2018, Netwerkborrel bij AlienTrick - 11-09-2017
Donderdag 15 februari 2018 Begin het jaar met een netwerkborrel bij AlienTrick Op donderdag 15 februari 2018 willen wij (IAA Architecten, KP Interieur en AlienTrick) graag samen met jou het nieuwe jaar inluiden! En dat niet alleen: ook onthullen we...
18 februari 2018, BST wandeling Vasse (+partner) - 11-09-2017
Zondag 18 februari 2018 BST wandeling Vasse/Molen van Bels met warm/koud buffet (met Partner) Programma: 14.00 uur              Ontvangst met koffie &  krentewegge 15.00...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl