Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

Nijland Project- en Winkelinrichting

OVER ONS

De werkwijze van Nijland is al 68 jaar onderscheidend, flexibel en doeltreffend. Onze jarenlange ervaring helpt ons om onze doelstelling te realiseren, namelijk een goede en betrouwbare partner te zijn voor zowel de ondernemer als ook retailketens en detaillisten. Bij ons weet u waar u aan toe bent. De wensen, mogelijkheden en niet te vergeten het budget van u als opdrachtgever staan bij ons altijd centraal. De beleving van een goed doordacht interieur geeft aan waar een winkel, merk, bedrijf of organisatie voor staat. Het moet kloppen tot in elk detail. Voor de winkelinrichting maken we in het ontwerp gebruik van de aansprekende combinatie van systemen en maatwerk in bijvoorbeeld metaal, hout, aluminium, kunststof en glas. Dit doen we voor vele verschillende branches: mode, schoenen, sport, consumenten electronica, rijwielen, optiek etcetera. Er bestaat bij ons uiteraard ook de mogelijkheid aanpassingen of aanvullingen op een bestaand interieur te realiseren. Bent u al in het bezit van een ontwerp dan kunt u ook enkel de productie en montage door ons laten doen. 

Wij laten u graag in onze showroom de vele mogelijkheden zien. Bij Nijland projectinrichting en winkelinrichting bent u aan het goede adres voor een betaalbaar, eigentijds en multifunctioneel interieurconcept.

Onze webshop laat een stukje zien van de interieuronderdelen die speciaal zijn geselecteerd. De meubelen in de webshop zijn door de samenwerking tussen het ontwerpteam en de productietot stand gekomen. Bekijk en bestel de producten gemakkelijk in onze webshop!

Nijland projectinrichting en winkelinrichting is aangesloten bij de Centrale bond van meubelfabrikanten en de Metaalunie. We zijn erkend leerbedrijf bij het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven en Kenniscentrum Handel.

 
 
 

ACTIVITEITEN

8 maart 2018, BST Meet&Greet bij Kato Kantoorinrichting & projecten in Enschede - 11-09-2017
Donderdag 8 maart 2018 BST Meet&Greet bij Kato Kantoorinrichting & projecten in Enschede
21 april 2018, BST goes Rotterdam - 11-09-2017
Zaterdag 21 april 2018 BST goes Rotterdam

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl