Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

Leferink Office Works

Over ons

Leferink Office Works is een nuchter Twents familiebedrijf waar hard gewerkt wordt aan tevreden klantrelaties. Een kantoor- en projectinrichter pur sang die omgevingen wil realiseren waar mensen zich thuis voelen.

Om dit turn-key te kunnen realiseren heeft Leferink onder één dak een:

 • eigen studio voor de creatieve vormgeving
 • eigen interieurbouwbedrijf voor maatwerkmeubilair
 • afdeling “gezond werken” voor een fitte werkomgeving

Sinds 1 oktober 2016 is Klein Beernink Projectinrichting uit Deventer overgenomen. Een bedrijf met het zelfde DNA en de zelfde visie op de markt voor inrichten. Met vestigingen in Haaksbergen, Emmen en Deventer heeft Leferink in Oost Nederland een krachtige marktpositie én zijn wij altijd dicht bij u in de buurt.

Voor complete ICT oplossingen en bijbehorende dienstverlening is Leferink dochter ICT Spirit de juiste partner. Kortom, Leferink ontzorgt u voor de gehele werkomgeving.

Missie en Visie

Leferink Office Works geeft uw ruimte vorm en karakter. Ruimte om in te leven en te werken. Ruimte waarin medewerkers kunnen samenwerken, zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontspannen en waarin ze bovenal hun doelen kunnen verwezenlijken.

Het gaat om zoveel meer dan een mooi plaatje. Door te luisteren, te kijken en te spiegelen verbinden we ons. Met u. In een sfeer van respect, openheid en vertrouwen vinden we uw vorm voor de ruimte.

We creëren een omgeving/interieur waarin mensen gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen en optimaal te functioneren. Maar ook een ruimte die laat zien wie u als organisatie bent en die optimaal bijdraagt aan de doelstellingen hiervan.

Onze kernwaarden

 • Inspirerend

  We creëren een omgeving/interieur waarin mensen gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen en optimaal te functioneren.

 • Oplossingsgericht

  Door vaste samenwerkingen met andere specialisten kunnen wij uw huisvestingsvraagstuk van A tot Z invullen. Wij faciliteren, zorgen voor en ontzorgen.

 • Betrokken

  Wij geloven in langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij wij altijd aandacht hebben voor het stimuleren van duurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu, welzijn en de samenleving.

 • Kundig

  We hanteren de partnergedachte: “kennis en kunde moet je delen”. Dit doen we door transparant te zijn en u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Creatief

  Met de modernste tekenprogramma’s, maar vooral met onze inspirerende ontwerpschetsen, materialen, en zelfs met handen en voeten maken we onze ideeën voor een concept zichtbaar. Vaak ook in een 3d-presentatie. Helder en inzichtelijk.

 
 
 

ACTIVITEITEN

10 juni 2018, BST&JOH Bavaria Toertocht bolletje-pijltje - 11-09-2017
Zondag 10 juni 2018 JOH & BST Bavaria Toertocht bolletje-pijltje
16 juni 2018, BST BBQ Ribs&Drinks night - 11-09-2017
Zaterdag 16 juni 2018  BST BBQ Ribs&Drinks night

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl